M11320 N3

Whybin\TBWA
South Melbourne

Whybin\TBWA required the refurbishment of the ground floor of their existing South Melbourne studios to accommodate the project team for a recently acquired international account.

The design brief called for opening up the floor to encourage team based collaboration and allow natural light from the courtyard and perimeter windows to permeate the space and create an open transparent environment.

To create a more casual studio environment that projects the nature of the business, the concrete slab was polished and the ceiling tiles removed exposing the concrete soffit and building services. The brief also called for the agencies branding / corporate identity colours to be used throughout the studio.



Client:
Whybin\TBWA

Area:
1,600 sqm

Completion:
July 2011

Downloads:
Whybin_TBWA_Melb.pdf



M11320 N5
M11320 N7
M11320 N4
M11320 N1
M11320 N2
M11320 N6
M11320 N8
M11320 N3
M11320 N5
M11320 N7
M11320 N4
M11320 N1
M11320 N2
M11320 N6
M11320 N8